AI, Böcker, Effektivitet, Kommunicera, Projekt

Att översätta min fackbok till engelska – med AI

Att översätta min fackbok till engelska – med AI

Det är verkligen spännande med AI. Jag har precis börjat testa.

Just nu testar jag att översätta min kommande fackbok SMEKMÅNAD LIVET UT, som är en bok för alla parrelationer, en bok som ökar kommunikationer och lär dig förstå dig mer på dig själv och din respektive. Givetvis kan boken även användas i andra konstellationer men den är framför allt knuten till relation med din närmaste och käraste.

Jag blev lite nyfiken på AI och tänkte: ’Varför inte prova AI och översätta denna bok?’. Så det har jag börjat med.

Givetvis hade jag kunnat välja att översätta den själv. Jag har First Certificate in English sedan 80-talet, så det borde inte vara något större problem. Men effektivitetskonsult som jag är, vill jag gärna testa ytterligheter.

Och nu är jag således på gång …

Här kan du se den första översättningen – helt oredigerad:

Spännande, eller hur?

Jag lovar återkomma med hur det faktiskt fungerar med AI.

Monica